56
Υλικά
- ζάχαρη 15 κσ
- καρύδια 15 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 15 κσ
- κρόκοι 15 τμχ
- ασπράδι 15 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.75 φλ
- κονιάκ 0.75 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- ζάχαρη 4 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!Χρόνια πολλά στις Φωτούλες, στους Φώτηδες, στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες!Χρόνια πολλά και του δικού μου του Φώτη, του πολυαγαπημένου μου αντρούλη!Το κέρασμα μου σήμερα είναι πολύ παραδοσιακό και πολύ πολύ αγαπητό στην οικογένεια μας.Είναι το γλυκό που έφτιαχνε πάντα τέτοια μέρα η πεθερά μου, η κλασσική καρυδόπιτα με την αναλογία των υλικών σε κουταλιές.Πάμε να την φτιάξουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com