54
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 220 γρ
- αλεύρι 60 γρ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- κακάο 30 γρ
- βανίλια 3 τμχ
- αυγά 8 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- κουβερτούρα 130 γρ
- καλαμποκέλαιο 60 γρ
- καρύδια 200 γρ
- μαργαρίνη 1 κγ
Υλικά 220 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό 60 γραμμάρια αλεύρι γενικής χρήσης 20 γραμμάρια μπέικιν (1 φακελάκι) 1/2 κ αλάτι 1 κ κανέλα 1/2 κ μοσχοκάρυδο 1 κ γαρύφαλο σε σκόνη 30 γραμμάρια κακάο 3 βανίλιες 8 αβγά 150 γραμμάρια ζάχαρη 130 γραμμάρια κουβερτούρα σε κομμάτια 60 γραμμάρια καλαμποκελαιο 200 γραμμάρια καρυδόψυχα χοντροκομμένη 1 κ Μαργαρίνη (για το άλειμμα του ταψιού) Σιρόπι 500 γραμμάρια νερό 500 γραμμάρια ζάχαρη φλούδα απο 1/2 λεμόνι 2 κ
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com