Υλικά
- καρύδια 1 φλ
- φιστίκι Αιγίνης 1 φλ
- ζάχαρη 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- κανέλα 1 κσ
- φύλλο κανταΐφι 1 πκτ
- βούτυρο 2 φλ
- ζάχαρη 1 κιλ
- λεμόνι 1 τμχ
- γαρύφαλλο -
- κανέλα -
- γλυκόζη 1 κσ
- παγωτό καϊμάκι 0.5 κιλ
Ένα γλυκό από το παρελθόν... τότε που τα καφενεία της επαρχίας δεν είχαν ακόμη εντρυφήσει στα cheesecake και τα σουφλέ σοκολάτας. Αν με ρωτάς, η μυρωδιά του καλού βούτυρου που ψήνεται μαζί με το γλυκό ταψιού είναι από τις αγαπημένες των παιδικών μου χρόνων. Καταΐφι ή κανταΐφι λοιπόν...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tlife.gr