by admin

Κατσικάκι “Μεσογειακό” με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές & κοκκάρια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να εμπλουτίσω το μενού του εστιατορίου στην Τήνο με κάτι γιορτινό και εκλεκτό για καλοφαγάδες. Κάτι που να είχε παραδοσιακές αναφορές μεν, να εκμεταλλεύεται την εκπληκτική πρώτη ύλη της Τήνου στα αιγοπρόβεια, αλλά ταυτόχρονα να είναι πρωτότυπο ως πρόταση και άρα αναπάντεχο για το νησί. Η συνταγή μου σημειώνω ότι βασίζεται σε προσαρμογή και απλοποίηση μιας Γαλλικής συνταγής της Provence για βοδινό αλ’ Arlésienne την οποία έχω γράψει πριν χρόνια, εδώ. Γιατί στη μαγειρική σπάνια υπάρχει...
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr