217
Υλικά
- κατσικάκι 1 κιλ
- ασκολίμπροι 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 150 ml
- άνηθος 1 ματσ.
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
Οι ασκόλυμπροι ή ασκόλυμβροι είναι άγρια χόρτα, στην κυριολεξία αγκάθια, που φυτρώνουν σε λόφους και χωράφια σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Στην Κρήτη τους αγαπούν πολύ και τους μαγειρεύουν με πολλούς τρόπους. Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα αγκάθια τους που δυσχεραίνουν το καθάρισμά τους που σε κατατρυπούν!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com