by admin

ΚΕΦΑΛΟΣ ΑΧΝΙΣΤΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ολόφρεσκο ψάρι προμηθευτήκαμε σήμερα από τον ψαρά μας και αποφασίσαμε να το "μεθύσουμε"! Δηλαδή, μαγειρέψαμε μία συνταγή όπου το αχνίσαμε σε μια πικάντικη σάλτσα από μπύρα και ντομάτα αρωματισμένη με γαρίφαλο και λεβάντα, εύκολη στην εκτέλεση και με πολύ μεστή γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com