173
Υλικά
- κεφαλόπουλα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- πιπεριές τσίλι 3 τμχ
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- μπύρα 330 ml
- μαύρη ζάχαρη 1 κγ
- ντομάτα 250 γρ
- λεβάντα 1 κγ
- αλάτι -
- άσπρο πιπέρι -
- μαϊντανός 0.5 χούφτ
Ολόφρεσκο ψάρι προμηθευτήκαμε σήμερα από τον ψαρά μας και αποφασίσαμε να το "μεθύσουμε"! Δηλαδή, μαγειρέψαμε μία συνταγή όπου το αχνίσαμε σε μια πικάντικη σάλτσα από μπύρα και ντομάτα αρωματισμένη με γαρίφαλο και λεβάντα, εύκολη στην εκτέλεση και με πολύ μεστή γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com