64
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ
- ψωμί 3 φέτ
- πατάτες 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρεμμύδια 7 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- δυόσμος 2 κλων
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
Υλικά
Κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ
Ψωμί ψίχα 2-3 φέτες
Πατάτα 1 τεμ τριμμένη
Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες
Αυγό 1 τεμ
Ελαιόλαδο 1/2 κούπα τσαγιού
Κρεμμύδια ξερά 6-7 τεμ
Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού ή ροζέ
Αλάτι- πιπέρι -πάπρικα
Δυόσμος ξερός ή φρέσκος 1 κουταλάκι του γλυκού ή 2 κλωνάρια
Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος για πασπάλισμα
Κεφαλογραβιέρα προαιρετικά για πασπάλισμα
Νερό 1/2 ποτήρι νερού χλιαρό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr