99
Υλικά
- κιμάς κοτόπουλου 500 γρ
- φρυγανιά 1 κούπα/ες
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 500 γρ κιμά απο κοτόπουλο 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη ολικής άλεσης χωρισμένη στα δυο
1/2 κρεμμύδι λιωμένο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κοφτό κουταλάκι αποξηραμένο σκόρδο
1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1 κοφτό κουταλάκι ρίγανη 1 αυγό Αλάτι - Πιπέρι 1/2 κούπα φρέσκο σπανάκι ψιλοκομμένο
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1/2 κρεμμύδι λιωμένο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κοφτό κουταλάκι αποξηραμένο σκόρδο
1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1 κοφτό κουταλάκι ρίγανη 1 αυγό Αλάτι - Πιπέρι 1/2 κούπα φρέσκο σπανάκι ψιλοκομμένο
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com