58
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ψωμί του τόστ 2 φέτ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ξύδι 1 κσ
- αλάτι 1 κγ
- πράσα 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- μπούκοβο 0.5 κγ
Αυτή η συνταγή για κεφτέδες χαρακτηρίζεται από την εξής ιδιαιτερότητα… την επιλογή των υλικών που χρησιμοποίησα για να τους αρωματίσω! Δεν αποτελεί τη συνηθέστερη επιλογή αρωματικών για κεφτέδες, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πολύ γευστικό και άκρως ενδιαφέρον! Εμπνευσμένη από την παραδοσιακή συνταγή του τόπου μου για λουκάνικο, το οποίο είναι πεντανόστιμο, μα κομματάκι βαρύ, αποφάσισα να φτιάξω αυτούς τους έντονα αρωματικούς κεφτέδες!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr