58
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- αυγά 5 τμχ
- ελαιόλαδο 50 ml
- σκόρδο 1 σκελ
- σαλάμι αέρος 100 γρ
- γαλέτα 150 γρ
- σκληρό τυρί 100 γρ
- havarti 100 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρίγανη 2 κλων
- βασιλικός 5 φύλλα
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κάππαρη 5 γρ
- ελιές 10 γρ
- λευκό κρασί 150 ml
- ντοματίνια 6 τμχ
- ζωμός λαχανικών 100 ml
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (κιλότο) 5 αβγά 50 ml ελαιόλαδο 1 σκελ. σκόρδο 100 γρ. σαλάμι αέρος Piccanto Ifantis 150 γρ. γαλέτα 100 γρ. Arla σκληρό τυρί Δανίας 100 γρ. τυρί Arla Ηavarti 1 κρεμμύδι 2 κλων. φρέσκια ρίγανη 4-5 φύλλα φρέσκο βασιλικό Αλεύρι (για το πανάρισμα) ½ κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 5 γρ. κάππαρη 10 γρ. ελιές 150 ml λευκό κρασί 6 ντοματίνια 100 ml ζωμό λαχανικών Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr