50
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κιμάς χοιρινός 500 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- γάλα 1 σφην
- φρυγανιά 0.25 φλ
- ρίγανη 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι 1 κσ
- πιπέρι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κσ
- μουστάρδα 3 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά συνταγής για τα κεφτεδάκια 1 κιλό κιμάς ανάμεικτος (500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος και 500γρ. κιμάς χοιρινός) 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 σφηνοπότηρο γάλα ¼ φλιτζ. τριμμένη φρυγανιά 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κοφτό κ.σ. αλάτι ½ κοφτό κ.γ. πιπέρι για τη σως 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 3 κ.σ. μουστάρδα 1 λεμόνι (ο χυμός του) αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr