10
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ελαιόλαδο 60 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- αυγά 2 τμχ
- φρυγανιά 130 γρ
- ρίγανη 1 κσ
- κύμινο 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- κάρυ 10 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 300 γρ
- ζάχαρη 40 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κορν φλάουρ 1 κγ
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο 130 γρ φρυγανιά τριμμένη ρίγανη ξερή κύμινο πιπέρι Ηλιέλαιο για τηγάνισμα αλεύρι για πανάρισμα Για την σάλτσα κάρυ: 400 γρ κρέμα γάλακτος Λίγο μαϊντανό 1 σκελ σκόρδο 1 κρεμμύδι, μικρό ελαιόλαδο πιπέρι Για την κρέμα πορτοκάλι: 300 γρ χυμό πορτοκάλι ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr