53
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αρωματισμένο ελαιόλαδο 3 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ψωμί 2 φέτ
- γάλα 30 ml
- λευκό ξύδι 2 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
Υλικά 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς από μπούτι ή ελιά (εναλλακτικά ανάμεικτος με χοιρινό) 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο αρωματισμένο με βασιλικό και σκόρδο 1 αυγό 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί 30 ml γάλα 2 κουτ σούπας ξίδι λευκό 2 κουτ σούπας μουστάρδα Μαϊντανός ψιλοκομμένος Πάπρικα (γλυκιά ή καυτερή) Κύμινο Ρίγανη Δυόσμος Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Σ' ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσει
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com