119
Υλικά
- ανθότυρο 200 γρ
- πατάτες 0.5 κιλ
- κρόκοι 3 τμχ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- φρυγανιά 4 κσ
Οι κεφτέδες με ανθότυρο και πατάτες είναι ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο. Οι κεφτέδες παρασκευάζονται με φρέσκο ανθότυρο και βραστές πατάτες, αρώματα, αυγά και τριμμένο κεφαλοτύρι. Μπορείτε να τηγανίσετε τους κεφτέδες ή να τους ψήσετε στο φούρνο, για ένα νόστιμο αλλά ελαφρύ γεύμα.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org