141
Σκέφτηκα λοιπόν, να ασχοληθώ λίγο με τη συνταγή και να την κάνω νόστιμη, χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις στα υλικά και κυρίως κρατώντας τη βασική ιδέα στη δομή της. Στόχος ήταν καταρχήν να αποκτήσει γευστικό χαρακτήρα, επαρκή και διακριτό, ξεφεύγοντας απ’ την κατηγορία ‘φαγάρα’ όπως αποκαλεί η φίλη μου η Λίνα κάθε τί χοντροκομμένο γευστικά, αδιάφορο συνήθως και vulgaire πάντα. Ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα να δίνει ξεκάθαρα την αίσθηση της συνέχειας σε ό,τι στοιχείο της συνταγής προϋπήρχε....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com