43
Υλικά
- γάλα 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κεφαλοτύρι 3 φλ
- αυγά 3 τμχ
- ζαμπόν 2 φέτ
- φαρίνα 2 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- δυόσμος -
- πιπέρι -
Υλικά ½ φλιτζάνι γάλα ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 3 φλιτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο 3 αβγά 2 φέτες ζαμπόν κομμένες σε κύβους 2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ Λίγο ξερό ή φρέσκο δυόσμο Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr