273
Λατρεύω το αμύγδαλο. Ωμό, ψημένο, αλατισμένο, ανάλατο, σε γλυκά, σε αλμυρά, παντού και με κάθε τρόπο.Πρόσφατα έφτιαξα ένα κέικ αμυγδάλου. Το κέικ έγινε δύο φορές για να βελτιώσω το αποτέλεσμα. Ομολογώ ότι ήταν πάρα πολύ νόστιμο! Δοκιμάστε το!Κέικ αμυγδάλουΥλικά για μεγάλη φόρμα ή 3 μικρές στενόμακρες.430 γρ. ζάχαρη250 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του130 γρ ψιλοτριμμένο αμύγδαλο
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com