77
Υλικά
- ανθότυρο 250 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 150 γρ
- φαρίνα 150 γρ
- αμύγδαλα 150 γρ
- φουντούκι 150 γρ
- καρύδια 150 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- αυγά 4 τμχ
- πικραμύγδαλο 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- φιλέ αμυγδάλου 50 γρ
- ζάχαρη άχνη -
250 γρ. ανθότυρο ανάλατο και μαλακό 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (καλύτερα 10% λιπαρά) 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 150 γρ. αμυγδαλόψιχα λευκή και ελαφρώς ψημένη, αλεσμένη σε σκόνη στο μούλτι (μπορούμε να βάλουμε και μείγμα με φουντούκια και καρύδια) 300 γρ. ζάχαρη 4 αβγά 1/2 κ.γλ. εκχύλισμα πικραμύγδαλου...
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr