by admin

Κέικ αμυγδάλου χωρίς γλουτένη Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά

8 κρόκοι αυγών
8 ασπράδια αυγών
200 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα
300 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη
ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι (ακέρωτο)
50 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ αμυγδάλου
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr