84
Υλικά
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 ποτήρι του νερού μαργαρίνη (ή βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου) 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 2 μεσαία αβγά 2 βανίλιες 1 κεσεδάκι γιαούρτι (200 γρ.) 2 γεμάτες κουταλιές σούπας κακάο σε σκόνη 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 80-100 γρ. κομμάτια σοκολάτας ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΦΡΑΟΥΛΑΣ 5 μέτριες φράουλες 2/3 φλ. τσ. ζάχαρη άχνη 1 κ. γλ. κονιάκ ή λικέρ φράουλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr