99
Υλικά
- φαρίνα 400 γρ
- καστανή ζάχαρη 300 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- γάλα φρέσκο 310 ml
- αυγά 4 τμχ
- κανέλα 1 κσ
- μοσχοκάρυδο 0.75 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- καστανή ζάχαρη 2 ποτ
- νερό 0.5 ποτ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- τεντούρα 0.5 ποτ
Υλικά
400 gr. αλεύρι φαρίνα
300 gr. ζάχαρη καστανη
200 gr. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
310 ml. φρέσκο γάλα
4 αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κανέλας
¾ κουταλάκι του γλυκού σκόνη μοσχοκάρυδου
¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη γαρίφαλο
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com