258
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- στέβια 15 γρ
- αραβοσιτέλαιο 0.5 κούπα/ες
- αλεύρι ολικής άλεσης 1 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κανέλα 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- χυμός μανταρινιού 40 ml
- καρότο 170 γρ
- καρύδια 1 χούφτ
- ζάχαρη άχνη 0.25 κούπα/ες
- γάλα 2 κσ
Υλικά
2 αυγά
15 γρ canderel η canderel με στέβια
μισή κούπα αραβοσιτέλαιο ή ελαφρύ ελαιόλαδο
1 κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως
1 κ.γ μπείκινγκ πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ κανέλα
1 βανίλια
40 ml χυμό πορτακαλιού ή μανταρινιού
170 γρ τριμμένο καρότο
1 χούφτα καρύδια ψιλοκομμένα
2 αυγά
15 γρ canderel η canderel με στέβια
μισή κούπα αραβοσιτέλαιο ή ελαφρύ ελαιόλαδο
1 κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως
1 κ.γ μπείκινγκ πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ κανέλα
1 βανίλια
40 ml χυμό πορτακαλιού ή μανταρινιού
170 γρ τριμμένο καρότο
1 χούφτα καρύδια ψιλοκομμένα
Για το γλάσο
1/4 κούπας άχνη...
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com