25
Υλικά
- φαρίνα 270 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- πουρές κολοκύθας 200 γρ
- γάλα 150 ml
- μαργαρίνη 120 γρ
- αυγά 2 τμχ
- παρμεζάνα 50 γρ
- γκούντα 50 γρ
- ζαμπόν 50 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 κγ
- μπέϊκον 1 φέτ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- βασιλικός 10 φύλλα
- μαντζουράνα 0.25 κγ
- ρίγανη 0.25 κγ
- κύμινο 0.125 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 0.75 κγ
- πιπέρι -
Η εποχή της κολοκύθας έφθασε και πάλι!Γνωστή η αδυναμία μου στο πεντανόστιμο αυτό λαχανικό!Δεν ήταν δυνατόν λοιπόν να σας αφήσουμε χωρίς καινούργιες συνταγές και νοστιμιές με κολοκύθα.Κολοκύθα, παρμεζάνα, ζαμπόν και αγαπημένα μυρωδικά μας δίνουν ένα υπέροχο αλμυρό κέικ, που θα εντυπωσιάσει στους μπουφέδες και τα τραπέζια μας!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com