71
Ζουμερό και ιδιαιτέρως αφράτο, ελαφρώς γλυκό, με έντονες τις γεύσεις τού λεμονιού και τού γιαουρτιού. Το γλυκό τού κουταλιού βύσσινο μπήκε μέσα στο κέικ αλλά το στόλισε και εξωτερικά, τοποθετώντας το περιμετρικά στην κορυφή σαν στέμμα με πολύτιμα πετράδια.Αν τα παραδοσιακά γλυκά τού κουταλιού της Ελληνικής Κουζίνας σάς αρέσουν τόσο πολύ με συνέπεια τα ντουλάπια κι η τροφοθήκη τής κουζίνας σας να ξεχειλίζουν απ΄αυτά, ώρα να τα βάλετε σε κέικ ή σε άλλες γλυκές παρασκευές, ώστε να έχετε την ευκαιρία να τα απολαύσετε σε μια άλλη διάσταση σε ρόλο κομπάρσου κι όχι πρωταγωνιστήκαι ταυτόχρονα να δημιουργηθεί χώρος στο κελάρι για τις επόμενες γλυκές ή αλμυρές δημιουργίες σας σε όμορφα βαζάκια
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es