61
Υλικά
- κονιάκ 70 ml
- τσάϊ 1 φακ
- ξερά σύκα 200 γρ
- μαργαρίνη 250 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 270 γρ
- αυγά 6 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: 70 ml κονιάκ 1 φακελάκι τσάι της προτίμησής μας 200 γρ. ξερά σύκα σε μικρά κομμάτια 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 270 γρ. ζάχαρη 6 αβγά 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr