Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- ρικότα 125 γρ
- ανθότυρο 125 γρ
- μασκαρπόνε 125 γρ
- τυρί κρέμα 125 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλεύρι 250 γρ
- νουτέλα 6 κσ
Υλικά συνταγής
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. ζάχαρη
125 γρ. τυρί ρικότα ή ανθότυρο
125 γρ. τυρί μασκαρπόνε ή άλλο μαλακό τυρί κρέμα
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
250 γρ. αλεύρι για πίτσα (τύπου 00)
5-6 κ.σ. Νουτέλα
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. ζάχαρη
125 γρ. τυρί ρικότα ή ανθότυρο
125 γρ. τυρί μασκαρπόνε ή άλλο μαλακό τυρί κρέμα
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
250 γρ. αλεύρι για πίτσα (τύπου 00)
5-6 κ.σ. Νουτέλα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com