by admin

Κέικ με ραβέντι και αμύγδαλο, με αλεύρι σικάλεως και ζάχαρη καρύδας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το ραβέντι επέστρεψε! Το πρώτο πράγμα που έφτιαξα με το ραβέντι που βρήκα φέτος είναι αυτό το κέικ, με αμύγδαλο, αλεύρι σικάλεως και ζάχαρη καρύδας. Λατρεύω το αλεύρι σίκαλης όπως και την ζάχαρη καρύδας και τα χρησιμοποιιώ πολλές φορές αντί για άσπρο αλεύρι και ζάχαρη. Πρόκειται για ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό ιδανικό να συνοδεύσει τον απογευματινό καφέ, μαζί με λίγη σαντιγί στο πλάι, και ακόμα καλύτερο για μετά το κυρίως γεύμα της ημέρας, μαζί με μια μεγάλη μπάλα παγωτό βανίλια.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com