102
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ηλιέλαιο 250 ml
- χυμός πορτοκαλιού 270 ml
- πορτοκάλια 2 τμχ
- γλυκάνισο 1 κγ
- ζάχαρη 150 γρ
- κανέλα 1 κγ
- μήλα 2 τμχ
- σταφίδες 2 κσ
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
Υλικά
Φαρίνα 500 γρ
Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
Ηλιέλαιο 250 ml
Χυμό πορτοκαλιού 270 ml
Πορτοκάλια 2 τεμ μόνο το ξύσμα τους
Γλυκάνισος 1 κουταλάκι γλυκού
Ζάχαρη 150 γρ
Κανέλα 1 κουταλάκι γλυκού
Μήλα 2 τεμ κομμένα καρέ
Σταφίδες ξανθές 2 κουταλιές σούπας
Σταφίδες μαύρες 2 κουταλιές σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr