159
Υλικά
- βούτυρο 113 γρ
- αλεύρι 250 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- κονιάκ 2 κγ
- γάλα 60 ml
- πράσινο μήλο 2 τμχ
- μπανάνες 2 τμχ
Πολύ νόστιμο και ζουμερό κέικ με ωραία αρώματα! Λίγα μυστικά ακόμα Τα μήλα καθαρίστε τα και κόψτε τα σε κυβάκια την ώρα που θα τα προσθέσετε στη ζύμη για να μην μαυρίσουν.Όσο πιο ώριμες είναι οι μπανάνες, τόσο το καλύτερο.Τη συνταγή την βρήκα στο Food & Wine και την προσάρμοσα στα δικά μας γούστα....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com