by admin

Κέικ ολικής αλέσεως, με σάλτσα σαγκουίνι, χωρίς ζάχαρη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τελευταία πειραματίζομαι με γλυκά χωρίς κρυσταλλική ζάχαρη, αλλά με στέβια. Όπως σας έλεγα τις προάλλες, χρησιμοποιώ μια στέβια η οποία η αναλογία της είναι ένα προς ένα. Αν δηλαδή μια συνταγή ζητάει 1 κούπα ζάχαρη, χρειάζεστε 1 κούπα στέβια. Τα πράγματα δεν είναι απλά βέβαια όταν βγάζεις την κρυσταλλική ζάχαρη από μια συνταγή. Η χημεία παίζει ρόλο στα γλυκά και βγάζοντας τη ζάχαρη,
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com