81
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ασπράδι 1 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
- αλεύρι ολικής άλεσης 140 γρ
- γιαούρτι 135 γρ
- στέβια 20 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 125 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
- χυμός σαγκουίνι 45 γρ
- χυμός λεμονιού 10 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- στέβια 1 κγ
- σοκολάτα 2 τμχ
Τελευταία πειραματίζομαι με γλυκά χωρίς κρυσταλλική ζάχαρη, αλλά με στέβια. Όπως σας έλεγα τις προάλλες, χρησιμοποιώ μια στέβια η οποία η αναλογία της είναι ένα προς ένα. Αν δηλαδή μια συνταγή ζητάει 1 κούπα ζάχαρη, χρειάζεστε 1 κούπα στέβια. Τα πράγματα δεν είναι απλά βέβαια όταν βγάζεις την κρυσταλλική ζάχαρη από μια συνταγή. Η χημεία παίζει ρόλο στα γλυκά και βγάζοντας τη ζάχαρη,
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com