149
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- σιρόπι καραμέλας 1 κσ
- κρέμα γάλακτος 450 γρ
- κουαντρό 40 γρ
- ξανθές σταφίδες 50 γρ
4 κρόκους από μεγάλα αβγά 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κ.σ. καυτό νερό 1 κ.σ. σιρόπι καραμέλας 450 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά κρύα 40 γρ. λικέρ γκράν μαρνιέρ ή κουαντρό 50 γρ. ξανθή σταφίδα κακάο σκόνη άγλυκο άχνη ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr