73
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- κεράσια 220 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- στέβια 0.5 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- κρόκοι 1 τμχ
Κερασόπιτες για δύο για ένα, μικρής διάρκειας, εύγευστο επιδόρπιο, με αφράτη ξεροψημένη ζύμη σφολιάτας, με στέβια -ή ελάχιστη ζάχαρη- με όλη τη γεύση των φρέσκων ζουμερών κερασιών και… αυτό είναι όλο! Δικές σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es