67
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.25 κούπα/ες
- πράσα 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντοματοπελτές 3 κσ
- ντοματοπολτός 0.5 κούπα/ες
- μοτσαρέλα 200 γρ
- τυρί μαλακό 200 γρ
- μπέϊκον 5 φέτ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- γάλα 1 κούπα/ες
- αυγά 3 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 500 γραμ κιμάς μοσχαρίσιος 1/4 κούπας ελαιόλαδο + έξτρα για το άλειμμα των φύλλων 2 μεγάλα πράσα σε ροδέλες 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 κ.σ πελτέ ντομάτας ή 1/2 κούπα σάλτσα ντομάτας τύπου pummaro 200 γραμ τριμμένη μοτσαρέλλα ή κάποιο άλλο μαλακό τυρί που λιώνει προαιρετικά 4-5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κούπα γάλα 3 αυγά 1 κ.γλ αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, μοσχοκάρυδο, πάπρικα 1 κ.γλ ζάχαρη Λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinoskalismata.blogspot.com