46
Υλικά
- αμύγδαλα 180 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 40 γρ
- στέβια 40 γρ
- βούτυρο 120 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- εκχύλισμα αμυγδάλου 1 κγ
Αυτά τα μπισκότα είναι το πατροπαράδοτο και το πιο εύκολο επιδόρπιο για τον εορτασμό της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, την πιο σημαντική από τις παραδοσιακές Κινέζικες αργίες. Όσο και αν τα συστατικά του μάς είναι τόσο οικεία, εντούτοις είναι Κινέζικο Γλύκισμα από τα πιο διαδεδομένα. Φτιάχνονται σε κάθε σπίτι και όλοι συνεισφέρουν με αυτά στο Κινέζικο Τραπέζι της Πρωτοχρονιάς. εργασία: 15′ χρόνος: 30′ πολύ εύκολο:
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es