85
Υλικά
- portobello 300 γρ
- πιπεριές κέρατο 10 τμχ
- ραπανάκια 150 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- μάραθος 8 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι -
- λεμονοπίπερο -
- κινόα 1.5 φλ
- σκόρδο 3 σκελ
- κάσιους 100 γρ
Έψησα τα λαχανικά στη λαδόκολλα, έβρασα την κινόα κ τα σέρβιρα με μια υπέροχη σάλτσα κάσιους. Αν σας μείνει, την αλείφετε σε ψωμάκι ή παξιμάδι και είναι ποιήμα! Το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ χορταστικό, θρεπτικό, μα πάνω απ’όλα νοστιμότατο πιάτο που μας ικανοποίησε απόλυτα...
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr