44
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 500 γρ
- βούτυρο 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 4 κσ
- ανθότυρο 500 γρ
- μοτσαρέλα 1 κούπα/ες
- ροδόνερο 2 κσ
- φιστίκι Αιγίνης 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 4 κούπα/ες
- χυμός λεμονιού 2 κσ
Υλικά (για 16 μερίδες) 500 γραμ. κανταΐφι 1 κούπα λιωμένο βούτυρο 4 κουτ. της σούπας ζάχαρη 500 γραμ. τριμμένο ανθότυρο 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 2 κουτ. της σούπας ροδόνερο 1 κούπα τριμμένο φιστίκι Αιγίνης Για το σιρόπι 4 κούπες ζάχαρη 2 κούπες νερό 2 κουτ. της σούπας χυμό λεμόνι 4 κουτ. της σούπας ροδόνερο
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr