123
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 0.5 κιλ
- βούτυρο αγελάδος 1 φλ
- μοτσαρέλα 450 γρ
- ζάχαρη 400 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 80 γρ
Υλικά συνταγής Για το κιουνεφέ: 1 πακέτο [1/2 κιλό] φύλλο κανταΐφι 1 φλ. τσαγιού βούτυρο αγελάδος λιωμένο + επιπλέον για βουτύρωμα ταψιού 450 γρ. μοτσαρέλα σκληρή τριμμένη Για το σιρόπι: 400 γρ. ζάχαρη 270 ml νερό χυμός 1/2 λεμονιού 1 καψουλίτσα βανίλιας Για γαρνίρισμα: 80 γρ. φιστίκια Αιγίνης θρυμματισμένα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com