58
Υλικά
- καλαμποκάλευρο 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βούτυρο 120 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- ούζο 2 κγ
- κολοκύθια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- δυόσμος 1 ματσ.
- αυγά 3 τμχ
- ξινομυζήθρα 150 γρ
- τυρί φέτα 400 γρ
- κασέρι 150 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 3 κσ
- τραχανάς 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 1 ποτ
- σουσάμι 2 κγ
Μια καλή πιτούλα με μερικά αξιόλογα λαχανικά της εποχής (ή και όχι, αρκεί να είναι φρέσκα) και τυράκια που παράγει ο κάθε τόπος... χάθηκε ο κόσμος να φτιάξετε; Έτσι αρκέστικα σε μια εκδοχή ανοικτής πίτας-τάρτας ή κις λορέν αλλά ελληνικά... ας πούμε. Κις Λορέν με κολοκυθάκι, φινόκιο, πράσο και ελληνικά τυράκια
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com