70
Υλικά
- συκωταριά 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 12 τμχ
- ελαιόλαδο 60 ml
- λευκό κρασί 100 ml
- ζωμός λαχανικών 2 λτ
- μαρούλι 2 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- μάραθος 10 κλων
- αλάτι 3 κγ
- πιπέρι 3 κγ
- λεμόνι 2 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- ασπράδι 2 τμχ
- κορν φλάουρ 1.5 κσ
Κλασική μαγειρίτσα. ελληνική. H απόλυτη σούπα μετά τη νηστεία. Εξαιρετική σε σύλληψη και εκτέλεση, ελαφριά και με απίστευτη ευγένεια και νοστιμιά, Αυτή είναι η σούπερ εκδοχή που μας αρέσει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com