69
Υλικά
- αχλάδια 6 τμχ
- μαυροδάφνη 3 κούπα/ες
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ανανάς 6 φέτ
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 1 τμχ
Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με κρέμα γάλακτος χτυπημένη, σε χωριστό σκεύος. Εναλλακτικά,σε μεγάλο πιάτο, βάζετε την ροδέλα πορτοκαλιού, πάνω της στηρίζετε το αχλάδι και το περιχύνετε με τη σάλτσα του. Δίπλα, βάζετε μία μπάλα παγωτό βανίλια και τρίβετε πάνω της φιστίκι Αιγίνης...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr