242
Υλικά
- μοσχάρι 1200 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- λευκό κρασί 1 φλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
Υλικά 1.200 γραμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 4-5 κόκκους μπαχάρι 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 δαφνόφυλλο 1 μικρό ξυλάκι κανέλας (προαιρετικά) αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com