75
Τα Γεμιστά, δηλαδή οι τομάτες και οι πιπεριές γεμισμένες με κιμά και ρύζι ή μόνο με ρύζι και ψημένες στο φούρνο, είναι ένα πολύ δημοφιλές, καλοκαιρινό πιάτο της Ελληνικής κουζίνας. Το λατρεύουν ακόμα και οι ξένοι που έρχονται στη χώρα μας! Τα γεμιστά κολοκύθια συνήθως τα μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα με σάλτσα αυγολέμονο. Γίνονται νοστιμότατα! Εάν τα προσθέσουμε στα υπόλοιπα Γεμιστά, δεν έχουν την ίδια συμπεριφορά στο ψήσιμο.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com