418
Ένα φαγητό που "έπαιζε" το καλοκαίρι στο πατρικό μου σπίτι συχνά, ήταν τα κολοκύθια με αυγά, αφού τα λαχανικά ήταν πάντα άφθονα από τα γειτονικά μποστάνια. Η διαφορά ήταν ότι τότε που δεν δίναμε και πολλή σημασία στα λιπαρά ή στα τηγανητά, τα κολοκύθια κόβονταν σε κυβάκια, τηγανίζονταν και μετά λούζονταν με το μίγμα του αυγού μέσα στο τηγάνι. Η φέτα έμπαινε στο πιάτο, απαραίτητο συμπλήρωμα. Ακόμα και τώρα το κάνω καμιά φορά. Είναι νόστιμα τα άτιμα έτσι!...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com