by admin

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί και βασιλικοντολμάδες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ντολμάδες με φύλλα βασιλικού:μια πρωτότυπη αρωματική προσθήκη στους κλασικούς αθουλένιους ντολμάδες. Παρόλο που χρησιμοποιώ αρκετά συχνά βασιλικό στην κουζίνα μου, κυρίως σε σάλτσες και σαλάτες, είχα την εντύπωση ότι είναι μυρωδικό της ιταλικής κουζίνας κυρίως. To pesto βασιλικού ας πούμε και η σαλάτα caprese είναι περίπου «εκ των ουκ άνευ» σ’ ένα ιταλικό μενού. ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: κολοκυθοανθοί γεμιστοί, ντολμαδάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com