by admin

Κολοκυθοανθοί στο Φούρνο με Ρύζι και Μυρωδικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτή την εποχή οι κολοκυθιές είναι στις δόξες τους! Κάθε πρωί είναι γεμάτες
με τρυφερά κολοκυθάκια αλλά και υπέροχα άνθη, ιδανικά για γέμισμα.

Οι γεμιστοί κολοκυθοανθοί, με ή χωρίς κιμά, είναι ένα νοστιμότατο,
καλοκαιρινό, παραδοσιακό πιάτο της Ελληνικής Κουζίνας.

Το φαγητό αυτό απαιτεί μεγάλους και γερούς ανθούς, για να καθαρίζεται
εύκολα το εσωτερικό τους, χωρίς να σχίζονται. Το γέμισμα επίσης χρειάζεται προσοχή,
για μην σχιστούν, όταν βράσει το ρύζι. Το αποτέλεσμα όμως μας αποζημιώνει!

Συνήθως τους μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα αλλά και στο φούρνο γίνονται
εξαιρετικοί! Δοκιμάστε τους κι εσείς!

Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: κολοκυθοανθοί γεμιστοί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com