by admin

Κολοκυθόπιτα κλασική και αγαπημένη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

καλοκαιρινό λαχανικό και ανήκει στην “αγία τριάδα” των δικών μου υπερ-αγαπημένων μαζί με τη μελιτζάνα και τις αγκινάρες. Αντίθετα όμως με τα άλλα δύο, το κολοκύθι μπορεί κανείς να το απολαύσει και βραστό ή στον ατμό ή ακόμη και ωμό (οκ και την αγκινάρα μπορεί ωμή, αλλά είναι πιο ασυνήθιστο).

Δεν έχει κάτιο μαγικό αυτή η συνταγή: τρίβετε τα κολοκύθια, τα μαραίνετε στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μυρώδικά, ανακατεύτε με τη φέτα και τα αβγά και γεμίζετε την πίτα σας! Η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω είναι να διαλέξετε μικρά κολοκυθάκια, κατά προτίμηση βιολογικά, γιατί δεν έχουν πολύ νερό και δεν θα σας δυσκολέψουν στο μαγείρεμα.

Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: κολοκυθόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu