84
Υλικά
- κόκκινη κολοκύθα 500 γρ
- πατάτες 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- γάλα 1 φλ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- στραγγιστό γιαούρτι 4 κσ
- ψωμί του τόστ 2 φέτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Συνηθισμένοι να τη συναντούμε σε πίτες, κυρίως γλυκές αλλά και αλμυρές, η κόκκινη κολοκύθα κατείχε πάντα μια θέση στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας. Θρεπτική, αλλά με λίγες θερμίδες, μπορεί επάξια να αποτελέσει ένα πιάτο από μόνη της! Σερβίρετε αυτή την υπέροχη σούπα κολοκύθας ως πρώτο πιάτο σε ένα επίσημο τραπέζι ή απολαύστε την ως βραδινό γεύμα ένα κρύο, χειμωνιάτικο βράδυ! Η βελούδινη υφή της και η γεμάτη, πλούσια γεύση της θα σας ξετρελάνει!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr