by admin

κολόμπα, το γλυκό πασχαλινό περιστέρι της Ιταλίας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε αναζήτηση της καλύτερης, χειροποίητης κολόμπα. Για του λάτρεις του ιταλικού πασχαλινού τσουρεκιού και όσους θάθελαν την ευγενή, γλυκιά και αφράτη συγγενή του πανετόνε, δίπλα στον καφέ, στην ανοιξιάτικη βεράντα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: γλυκό ψωμί, τσουρέκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com