129
Υλικά
- κοπανάκια 4 τμχ
- ελαιόλαδο 60 ml
- κάπαρη 2 κσ
- πιπερόριζα 1.5 κσ
- λευκό κρασί 100 ml
- μουστάρδα 2 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαρμελάδα περγαμόντο 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- πατάτες 500 γρ
- καρότο 1 τμχ
- κύμινο 0.5 κγ
- βούτυρο 2 κσ
- γάλα 150 ml
Η σημερινή μου συνταγή είναι πρόταση της κ. Μαρίας Διακάτου, μου πρότεινε την ιδέα όταν ζήτησα προτάσεις για το που θα μπορούσα να βάλω μια μαρμελάδα περγαμόντου Bitter. Αντί μαρμελάδας περγαμόντου για όποιον δεν διαθέτει, προτείνω μια άλλη μαρμελάδα εσπεριδοειδών ή όπως πρότεινε φίλος ομοτράπεζος ξύσμα εσπεριδοειδών. Θα μπορούσατε να το συνοδεύσετε με ένα πιλάφι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr