121
Υλικά
- κοπανάκια 10 τμχ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ρύζι 2 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ζωμός κοτόπουλο 5 φλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κάστανα 150 γρ
- σταφίδες 2 κσ
- κανέλα 1 κγ
- κουκουνάρι 2 κσ
Υλικά
για τα κοπανάκια
για τα κοπανάκια
10 κοπανάκια κοτόπουλου
1/3 φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο
1/2 φλ. λευκό κρασί
χυμός από 2 πορτοκάλια
αλάτι - πιπέρι
για το ρύζι
2 φλ. ρύζι άσπρο (όποιο μας αρέσει)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 φλ. ζωμό κοτόπουλου
2 κ. σ. ελαιόλαδο
150 γρ. κάστανα βρασμένα
2 κ. σ. σταφίδα
1 κ. γλ. κανέλα
2 κ. σ. κουκουνάρι
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com